• VTS Connect
  • VTS Connect
  • image
  • image

Diensten


VTS Connect is er voor werkzoekenden en werkgevers in de logistieke sector en de transportbranche. Zoek je een baan in het hogere segment? Bent u op zoek naar personeel? VTS Connect is de schakel tussen vraag en aanbod. Daarnaast verzorgen we strategisch advies en begeleiden we fusies en overnames. Binnen alle expertises bogen we op een jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk.
 

Ik zoek werk

Ben je op zoek naar een job in het midden- en hogere segment van de logistieke sector of de transportbranche? Stop! VTS Connect gaat voor jou op zoek naar een baan die helemaal aansluit op jouw capaciteiten en die is toegesneden op jouw wensen. We bieden je unieke mogelijkheden om je te presenteren aan je potentiële werkgever. Presenteer jezelf bijvoorbeeld in een kort filmpje die we vervolgens op onze website plaatsen. Stuur eerst je cv op naar VTS Connect en we maken een afspraak voor een vrijblijvend, oriënterend intakegesprek over je ambities en mogelijkheden.

 

Vacatures

Onderstaand vind je ons volledige aanbod vacatures in de logistieke sector en de transportbranche. De beschikbare vacatures bevinden zich in het midden- en hogere segment. Opdrachtgevers zijn om privacyredenen geanonimiseerd.

 

Opdrachtgevers

Bent u op zoek naar nieuw talent voor uw bedrijf of organisatie in de logistieke sector of de transportbranche? VTS Connect brengt op unieke wijze vraag en aanbod bij elkaar. We selecteren en werven kandidaten op basis van een grondige screening. Kandidaten voldoen op die manier te allen tijde aan de kwaliteitseisen die VTS Connect stelt. We bieden u als werkgever meer dan een ingestuurd cv. We kennen onze kandidaten en weten over welke specifieke kwaliteiten ze beschikken.

 

VTS Connect © 2012 | Ontwerp Kensen Design